TIME TO EAT NIEUWPOORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Time To Eat Nieuwpoort. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 10:56 TOPkwaliteit zoals altijd. Royale mitraillette en dikke belegde broodjes. Vriendelijke bezorging.
11 jun 2024 om 10:44 Alles perfect in orde, en héél vriendelijk geleverd !
10 jun 2024 om 20:50 Lekker en voldoende.... vriendelijke bezorgster ook.
10 jun 2024 om 14:58 Heel lekker!
9 jun 2024 om 21:09 Top
9 jun 2024 om 10:32 Délicieux comme toujours
8 jun 2024 om 22:01 Snelle vriendelijke en correcte levering
8 jun 2024 om 13:51 Heel lekker en zeer snel geleverd buiten piekuren!
7 jun 2024 om 22:02 TOP!
6 jun 2024 om 22:21 Zeer lekker alleen jammer dat de lasagne op was we dan iets goedkopers bestelen maar geen wissel geld meer krijgen is beetje jammer zeker als je al 5 euro bezorg kosten moet betalen had ik opzenminst verwacht het wisselgeld terug te krijgen
4 jun 2024 om 17:49 Regarder a deux fois, toujours aussi bon mais malheureusement rien de juste dans la commande
2 jun 2024 om 22:08 Bestelling gedaan om 18u45 om 21u05 nog altijd geen eten. Toen we belden naar Time to eat kreeg ik als opmerking dat ze maar 2 handjes hadden en dat iedereen op zelfde moment eten wil hebben. Het ging zeker nog 45 min duren .